Greendoor houten binnendeuren

Bekijk hier: 
Massieve binnendeuren

Een deur voor elk interieur

Greendoor is een sterke en gevarieerde lijn houten binnendeuren. In dit assortiment vindt u deuren voor elk interieur, van de meest basic schilderdeur tot de duurzaamste massieve deur. U vindt hier zeker iets dat aansluit bij uw smaak en budget.

Dit gamma bevat zowel klassieke als hedendaagse modellen, maar ook voor meer creatieve ontwerpen kan u hier aankloppen. Denk maar aan speelse lijnen of een originele combinatie met glas.

Gedetailleerd maatwerk

Op enkele uitzonderingen na (zoals de budgetdeuren van Westag), vervaardigen we de deuren in dit gamma zelf in ons atelier in Wingene (West-Vlaanderen). Bij onze vakmensen is uw bestelling in goede handen. Oosterlinck hecht namelijk ontzettend veel belang aan de perfecte afwerking van uw binnendeuren.

Wilt u eens iets anders dan anders? Wij maken uw deuren op maat, precies zoals u het wil. Speciale afmetingen zijn bijvoorbeeld geen probleem.

Kom eens langs in onze showroom of verken ons aanbod op deze site. Klik door op een product om een offerte aan te vragen of om te bestellen. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust!

Bekijk hier onze deurencatalogus