Houten tuinafsluiting

Een houten tuinafsluiting is een stijlvolle en charmante manier om uw tuin af te bakenen. Deze afbakening biedt bovendien bescherming tegen wind, nieuwsgierige blikken van buren en eventuele indringers. De houten afsluitingen van Oosterlinck zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, voor zowel de meer romantische tuin als de strakke, moderne tuin.

Onze tuinafsluitingen in hout bestaan uit houten panelen en stapelplanken. De voorgemonteerde houten panelen (180 x 180 cm) bestaan meestal uit stevig, geïmpregneerd dennenhout of eventueel hardhout en worden vastgevezen aan palen in diezelfde houtsoort. Ze hebben meestal een hoogte en breedte van 180 x 180 cm.

Afsluitingen van stapelplanken worden gemaakt door de planken boven elkaar in gleufpalen te schuiven. Deze gleufpalen zijn verkrijgbaar in hardhout en dennenhout. De stapelplanken worden meestal uit hardhout vervaardigd (vb. tali of itauba) maar soms ook uit den.  

Ook tuinschermen en omheiningen in houtcomposiet zijn verkrijgbaar bij Oosterlinck.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw keuze van uw houten tuinafsluiting of hebt u nog vragen? Kom dan eens langs in onze showroom of contacteer ons even.