Houten tuinhuizen, carports en bijgebouwen

Tuinhuizen en andere tuingebouwen in dennenhout

Al verschillende jaren verdeelt Oosterlinck houten tuingebouwen van uitstekende kwaliteit. Het assortiment is heel breed, van klassieke houten tuinhuizen tot prachtige chalets en poolhouses. Ook houten carports vindt u bijvoorbeeld in dit gamma. Deze houten gebouwen zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar maatwerk is ook zeker mogelijk. Het gamma wordt geproduceerd door Yvan Christiaens, een fabrikant met een Europese reputatie.

U kan het volledige gamma bekijken op www.tuinhuizenfabrikant.be. Hebt u uw keuze gemaakt? Kom langs bij Oosterlinck of neem contact op voor uw bestelling.

U kan uw houten tuinhuis of ander tuingebouw zelf plaatsen, of wij zorgen daarvoor via een onderaannemer (inclusief het gieten van de betonplaat).  

Duurzame bijgebouwen in eik

Oosterlinck heeft ook een eigen gamma eikenhouten bijgebouwen. Deze worden meestal op maat gemaakt, zijn zeer duurzaam en liggen dan ook in een iets hogere prijsklasse. Ze kunnen in een bouwpakket afgeleverd worden of volledig kant en klaar geplaatst worden, inclusief ramen en dakbedekking (pannen, leien of riet). 

Vragen over ons assortiment tuinhuizen? Contacteer ons.