Massief en half-massief parket bij Oosterlinck

Parket geeft uw vloer een ontegensprekelijke meerwaarde en tijdloze uitstraling. Het hout creëert karakter en stelt duurzaamheid voorop. Houthandel Oosterlinck in Wingene heeft een uitgebreid aanbod massief en half-massief parket.

Alle mogelijke parketvloeren

Familiebedrijf Oosterlinck is gespecialiseerd in duurzame en kwalitatief hoogstaande parketten. Als klant hebt u de grootste keuzevrijheid: wilt u een parketvloer met een verouderde look? Moet het massief parket afgewerkt worden met olie of lak? De medewerkers van Oosterlinck verstaan hun vak, en garanderen dat het enige juiste parket op uw vloer terecht komt.

Massieve en niet-massieve parket

Massief parket zagen we uit één stuk, dat we vervolgens drogen en schaven in onze parketafdeling. U kiest uit de diktes 9, 14 of 21 mm. Half-massief parket stellen we samen uit meerdere lagen, met een toplaag van 2,5 tot 6 mm dik. Het kan rechtstreeks verlijmd worden op een vlakke ondergrond.

Parket in eigen huis

Omdat parketspecialist Oosterlinck heel wat expertise in eigen huis heeft – van verkopers over schrijnwerkers tot plaatsingexperts – nemen wij elke fase in het proces voor onze rekening. We produceren en versnijden het massief of half-massief parket voor uw vloer, creëren de look die u wenst en plaatsen de parketvloer met oog voor zelfs het kleinste detail

Bekijk hier onze parketbrochure